Αφιέρωμα στους AC DC - Bon Scott Era // Live Tribute // Καφωδείο 1ος 08.03.24

Το dailytrips.gr

Παρουσιάζει

 

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη

ένα αφιέρωμα σε ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα στην ιστορία της Ροκ και σε έναν από τους πιο αυθεντικούς ερμηνευτές!

 

For those about to rock!

 -- A Live Tribute to "AC DC / Βon Scott Era" --

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (1ος Όροφος)

by Jail Break (GR)

 

Για περισσότερο από 2 ώρες θα απολαύσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των AC DC που ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο ο Bon Scott ο οποίος υπήρξε θρυλική και επιδραστική μορφή καθώς καθόρισε την πορεία των AC DC.

 

Στη μουσική σκηνή του Καφωδείου θα ακούσουμε τραγούδια που περιλαμβάνονται στα πρώτα 8 άλμπουμ, γνώρισαν τεράστια επιτυχία, καθιέρωσαν το συγκρότημα ως ένα από τα κορυφαία του είδους όπως «Highway to Hell» «TNT» «Its a long way to the top» «The Jack» «Whole lotta Rosie» «If you want blood» «Let there be rock» «High voltage» «Jailbreak» «Love wire» «Sin city» «The girls got rythm».

 

Βιογραφικό:

 Οι Jail Break αν και υπήρχαν ως ιδέα από το 2020 δημιουργήθηκαν στην τελική τους μορφή το 2023 στη Θεσσαλονίκη από μια παρέα έμπειρων και καταξιωμένων μουσικών που τους ένωσε η αγάπη τους για τους θρυλικούς AC DC αλλά και η σπίθα που εξέπεμπε ο Bon Scott.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει όλες τις γνωστές επιτυχίες που με πάθος ερμήνευσε ο Bon Scott αλλά και λιγότερα γνωστά κομμάτια τα οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητά από τους φανατικούς οπαδούς

 

Γιάννης Βατζολας (Johnny V) Vox,Guitar

Τραγουδιστής κιθαρίστας με μεγάλη και μακροχρόνια εμπειρία στην Ροκ μουσική Έχει παίξει από το 1988 σε όλες τις μουσικές σκηνές Covers και Originals πανελαδικα. Ενδεικτικά  συμμετέχει στην δισκογραφια των HARDWAYS (Free Me) AILAFAR (Long way to Imagery) SKIM THE CREAM (Safe in Hell) JOHNNY V BAND (Love Power)

 

Χρήστος Τζηκος Guitar

Κιθαρίστας με συμμετοχή σε μπλουζ, ροκ και σόουλ σχήματα τα τελευταία 10 χρόνια όπως Bobya Cottisha, Reverse Cowbell, Sharp 9 Mark V, Love Itoya. Συμμετείχε σε συναυλίες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Nestor C. (Φώτης Νέστωρ Κανιστρας)Drums

Ο Νέστωρ γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας, ξεκίνησε τη μουσική του δουλειά με βασικά μαθήματα κλασικού πιάνου, ενώ το ενδιαφέρον του για τη σύνθεση έγινε βαθύτερο όταν άρχισε να μελεταει μπάσο και πλήκτρα. Η μουσική πορεια τον οδηγεί τελικά στα ντραμς. Ο Nestor μαθητεύει με τους θρυλικούς Leonides Alachadames, από το ελληνικό συγκρότημα Socrates και τον γνωστό ντράμερ της jazz-fusion Νίκο Καπιλίδη και τον Terry Bozzio από απο της ΗΠΑ-Jeff Beck-Frank Zappa. Η δουλειά του Νέστορα τον οδήγησε από την Γερμανία,Βελγιο,Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Ο Νέστωρ έχει παίξει και ηχογραφήσει με πολλά συγκροτήματα. Έχει επίσης ηχογραφήσεις για διάφορους Έλληνες καλλιτέχνες

 

Θωμάς Χαλκιάς. Bass guitar

Ο Θωμάς Χαλκιάς ξεκίνησε τη μουσική σε ηλικία 9 ετών παίζοντας πιάνο. Στο γυμνάσιο συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στο ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και φωνητική, και έπαιξε αρχικά σε εκδηλώσεις του τοπικού ωδείου και στη συνέχεια με συγκρότημα που έφτιαξε με τους φίλους του. Σπούδασε μουσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα έκανε συναυλίες με διάφορα σχήματα, παίζοντας από λαϊκορεμπέτικα, μέχρι hard rock είτε ως κιθαρίστας είτε ως μπασίστας.

 

Κιθάρα / Φωνή: Γιάννης Βατζόλας

Κιθάρα / Φωνή: Χρήστος Τζήκος

Τύμπανα: Φώτης (Nestor C) Κανίστρας

Μπάσο: Θωμάς Χαλκιάς

 

 

-Γενικές πληροφορίες-
www.dailytrips.gr

Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος
Βενιζέλου 45 – Κέντρο
Πόρτες: 21:00
Ώρα έναρξης 22:15

Είσοδος:
Early bird  8€ έως εξαντλήσεως
Προπώληση 10€ έως εξαντλήσεως

 

-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, κάντε εγκαίρως την αγορά των εισιτηρίων σας

-Early bird  8€ έως εξαντλήσεως
-Προπώληση 10€ έως εξαντλήσεως

 

1)Αγορά σε φυσικό σημείο

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο DR JOHN Store, Τσιμισκή 124 (απέναντι από την στάση "Κεντρο Ιστορίας" , τηλ 2314 015235 και με ώρες εξυπηρέτησης πληρωμών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00.

 

2)Αγορά ηλεκτρονικά
α)Στέλνετε sms στο 6933 377499 ή μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/dailytrips.gr (ονοματεπώνυμο, αριθμό εισιτηρίων, email)

β)Σας στέλνουμε αριθμό λογαριασμού
γ)Μόλις κάνετε την κατάθεση, σας αποστέλλουμε στο email επιβεβαίωση της κατάθεσης με οδηγίες (όνομα, αριθμό εισιτηρίων, κτλ)
δ)Στην είσοδο σας παραδίδουμε τα εισιτήρια

 

3)Η αγορά εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου

 

4)Εισιτήρια δεν επιστρέφονται

 

Διοργάνωση - Παραγωγή

www.dailytrips.gr - Συναυλίες
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.dailytrips.gr

Mobile: 0030 6933 377 499

Facebook profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7

FB Page: dailytrips.gr

Thessaloniki - Greece

instagram: dailytrips.gr

 

Συνεργάτες / Φίλοι