Αφιέρωμα στους Dire Straits // Live Tribute // Καφωδείο 1ος 06.04.24

Το dailytrips.gr

Παρουσιάζει

 

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και στη μουσική σκηνή του Καφωδείου

ένα αφιέρωμα σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα Βρετανικά συγκροτήματα των 80s!

 

Αφιέρωμα στους Dire Straits

-- A Live Tribute to Dire Straits --

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (1ος Όροφος)

by The Sultans of Swing (GR)

 

Για περισσότερο από 2 ώρες θα απολαύσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Dire Straits που άλλαξαν ριζικά τον ήχο της ροκ μουσικής, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό κιθαριστικό παίξιμο και οδήγησαν την σπουδαία αυτή μπάντα στην κορυφή!

Στη μουσική αυτή παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια που περιλαμβάνονται σε όλα τα άλμπουμ, γνώρισαν τεράστια επιτυχία, και χαρακτήρισαν το συγκρότημα ως ένα από τα κορυφαία του είδους όπως «Down to the waterline» «Sultans of Swing » «Communique » «Once upon a time in the west » «Lady writer » «Tunnel of love » «Romeo and Juliet» «Money for nothing» «Where do you thing you're going »  «So far away» «The Bug» και πολλά άλλα!

 

 

Βιογραφικό:

Το σχήμα Dire Straits Live Tribute - The Sultans of Swing, δημιουργήθηκε το 2017 στα Γιάννενα από μέλη των Deans, με σκοπό να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στα δύο, κυρίως, πρώτα άλμπουμς των Dire Straits, δίνοντας βαρύτητα, όχι μόνο στις επιτυχίες και τις κιθαριστικές επιδόσεις του Mark Knopfler αλλά και στο εξαιρετικό, αν και πολύ συχνά υποτιμημένο στιχουργικό-ποιητικό περιεχόμενο των γνωστών αλλά και λιγότερο γνωστών τραγουδιών του συγκροτήματος.

Το σχήμα έκανε αρκετές εμφανίσεις, επεκτείνοντας το ρεπερτόριο με τραγούδια και από τους μετέπειτα πασίγνωστους δίσκους των Dire Straits  ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

 Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί μία ενδοσκόπηση στη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών του Mark Knopfler από τα δύο πρώτα καταπληκτικά, όσο και ιστορικά άλμπουμς των Dire Straits, αλλά και εξαιρετικά κομμάτια από τους μετέπειτα δίσκους τους, που τους εδραίωσαν σαν ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του ροκ.

Μοναδικά τραγούδια, εκπληκτικές  μπαλάντες, boogies και blues- rock αριστουργήματα με τους βιωματικούς ποιητικούς στίχους του Mark Knopfler όπως lions,  In the gallery,  Once upon a time in the west, αλλά και άλλες μεγάλες παγκόσμιες επιτυχίες, θα παιχτούν ζωντανά, ιχνηλατώντας μέσα από αυτά την πορεία του χαρισματικού Mark Knopfler και των Dire Straits, από το Newcastle της βορειοανατολικής Αγγλίας και το Leeds πρός το Λονδίνο και από εκεί στο διεθνές μουσικό στερέωμα και την είσοδό τους στο Rock 'n' Roll Hall of Fame!

 

 The Sultans of Swing - Dire Straits live tribute:

 

Βαγγέλης Μπουλουχτσής  - κιθάρα, φωνητικά

Γιώργος Δημητριάδης  - lead κιθάρα

Ανδρέας Ραβάνογλου – drums

Άγγελος Μπότσιος   - μπάσο

Guest - Κωνσταντίνα Νάστου - φωνητικά

 

 

-Γενικές πληροφορίες-
www.dailytrips.gr

Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος
Βενιζέλου 45 – Κέντρο
Πόρτες: 21:00
Ώρα έναρξης 22:15

Είσοδος:
Early bird  8€ έως εξαντλήσεως
Προπώληση 10€ έως εξαντλήσεως

 

-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, κάντε εγκαίρως την αγορά των εισιτηρίων σας

-Early bird  8€ έως εξαντλήσεως
-Προπώληση 10€ έως εξαντλήσεως

 

1)Αγορά σε φυσικό σημείο

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο DR JOHN Store, Τσιμισκή 124 (απέναντι από την στάση "Κεντρο Ιστορίας" , τηλ 2314 015235 και με ώρες εξυπηρέτησης πληρωμών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00.

 

2)Αγορά ηλεκτρονικά
α)Στέλνετε sms στο 6933 377499 ή μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/dailytrips.gr (ονοματεπώνυμο, αριθμό εισιτηρίων, email)

β)Σας στέλνουμε αριθμό λογαριασμού
γ)Μόλις κάνετε την κατάθεση, σας αποστέλλουμε στο email επιβεβαίωση της κατάθεσης με οδηγίες (όνομα, αριθμό εισιτηρίων, κτλ)
δ)Στην είσοδο σας παραδίδουμε τα εισιτήρια

 

3)Η αγορά εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου

 

4)Εισιτήρια δεν επιστρέφονται

 

Διοργάνωση - Παραγωγή

www.dailytrips.gr - Συναυλίες
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.dailytrips.gr

Mobile: 0030 6933 377 499

Facebook profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7

FB Page: dailytrips.gr

Thessaloniki - Greece

instagram: dailytrips.gr

 

Συνεργάτες / Φίλοι