Ημερήσια κρουαζιέρα στον Διάπορο για μπάνιο

Ημερήσια κρουαζιέρα στον Διάπορο για μπάνιο

Κυριακή 18 Ιουλίου

Αναχώρηση από τον Όρμο Παναγιάς (2ο πόδι)

Το dailytrips.gr διοργανώνει κρουαζιέρα αυθημερόν, με σκάφος, στο Β πόδι της Χαλκιδικής , για περιήγηση και μπάνιο στις κρυστάλλινες παραλίες!

Αποπλέουμε από τον Όρμο (11.00 το πρωί) και σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε στις πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας. Θα περιπλεύσουμε το νησί Διάπορο – νησί με φυσικό κάλος, πεύκα που αγγίζουν τα κύματα της θάλασσας, καταγάλανα παρθένα νερά και μοναδικούς γραφικούς κολπίσκους- Θα πλεύσουμε στο ¨Κρυφτο¨ – φυσικό κόλπο με Βυζαντινά ερείπια και θα συνεχίσουμε για μπάνιο στα μοναδικά ¨γαλάζια νερά¨, πέρασμα ανάμεσα στο νησί Άγιο Ισίδωρο και τον Διάπορο. Συνεχίζουμε τον διάπλου ανάμεσα στη γραφική Βουρβουρού και τον Διάπορο για να καταλήξουμε σ’εναν από τους μοναδικούς κόλπους του νησιού, για μπάνιο βουτιές και διασκέδαση με ποτό και μεζεδάκια. Θα απολαύουμε τον ήλιο και τη θάλασσα σε μια μοναδική ημερήσια εκδρομή που θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Επιστρέφουμε γύρω στις 17.00μμ στον Όρμο Παναγιάς.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει παγωμένο κρασί με φρούτα εποχής, σνακ με παγωμένες μπύρες κ φυσικά τις αγαπημένες μας μουσικές!

 

Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, τυχόν καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών (πχ έντονος αέρας) κτλ ,το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί

 

Το ΚΟΣΤΟΣ  διαμορφώνεται στα 100 Ευρώ/Άτομο.

 

Η ώρα συνάντησης είναι στις 10:30 στον όρμο Παναγιάς και η αναχώρηση στις 11:00 το πρωί (18/07/2021) και η επιστροφή θα γίνει στο ίδιο σημείο μετά το τέλος της εκδρομής.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει σύντομα να κατοχυρώσουν και να πληρώσουν τη θέση τους. Η θέση κατοχυρώνεται από τη στιγμή που πραγματοποιείται η πληρωμή.

Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία πληρωμής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο ας το σημειώσουν όταν συμπληρώσουν τη δήλωση.

Κλείστε σε 3 γρήγορα βήματα θέση στην κρουαζιέρα!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ (Μόλις δηλώσετε συμμετοχή θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες στο email σας. Εάν δε λάβετε άμεσα το email, κάποιο υποχρεωτικό πεδίο έμεινε κενό. Κάντε κλικ κ πάλι στη δήλωση συμμετοχής για να δείτε ποιο πεδίο αφήσατε κενό!Τηλ 6933 377 499)

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: 18/07/2020
  • Τοποθεσία: Ορμος Παναγιας - Διάπορος
  • Τιμή Εκδρομής: Πακέτο 100€

Δείτε και άλλες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.dailytrips.gr

Mobile: 0030 6933 377 499

Facebook profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7

FB Page: dailytrips.gr

Thessaloniki - Greece

 

Συνεργάτες / Φίλοι